Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Završeno snimanje filma „Ala je lep ovaj svet“

Noćnim kadrovima iz centra Beograda završeno je snimanje filma reditelja Filipa Čolovića, u kojem glavne uloge tumače Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

Nikola Pejaković
Nikola Pejaković Fotografija: Nemanja Miščević

Ljubavnu komediju koja nas u bioskopima očekuje na jesen predvodi andjeo Ljubiša (koga tumači Nikola Pejaković), neafirmisani reditelj Bata (Andrija Kuzmanović) i Una (Anđelka Prpić), popularna i harizmatična TV voditeljka.

Ala je lep ovaj svet

Nikola Pejaković Fotografija: Nemanja Miščević

Dvoje glavnih glumaca, Andjelka Prpić i Andrija Kuzmanović snimili su prethodne noći svoje poslednje scene u ovom filmu, a od ekipe sa kojom su snimali prethodna tri meseca oprostili su se veoma emotivno.

andjelka prpic andrija kuzmanovic

Fotografija: Nemanja Miščević

Autorsku ekipu filma čine reditelj Filip Čolović, scenaristi Andrej Šepetkovski i Filip Čolović, direktor fotografije Saša Srećković, a samo neki od glumaca koji igraju u ostvarenju „Ala je lep ovaj svet“ su: Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i drugi.

 

Pročitajte i:

Vesti

Nakon filma i serije "Jedini izlaz", Darko Nikolić ponovo u fokus stavlja jake žene.

Vesti

U ostvarenju Darka Nikolića glavna uloga poverena je Gordanu Kičiću.

Vesti

Film Filipa Čolovića je kao i serija "Šetnja s lavom" zasnovan na scenariju glumca Andreja Šepetkovskog, ali će se razlikovati od nje.

Filmovi

Debitantski film Ognjena Jankovića, već je zabeležio ogroman uspeh.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.