Connect with us

Šta tražite?

TV

Voyage sa Nikolom Kojom u klinču: Šta znamo o snimanju nove serije Miloša Avramovića?

Nova porodična serija „U klinču“, nastala po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a u režiji Danila Bećkovića i Nebojše Radosavljevića, sa emitovanjem kreće na jesen, na prvom programu RTS-a.

U klincu
Mihajlo Veruović Voyage Fotografija: Instagram/@voyage.mp3

Snimanje serije U klinču, po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a u režiji Danila Bećkovića i Nebojše Radosavljevića, počelo je početkom marta i trajaće ukupno 15 nedelja. Projekat televizije RTS i producentske kuće Režim, okupio je velike zvezde domaćeg glumišta, ali i neke mlađe, neafirmisane glumce. Branka Katić i Nikola Kojo igraju supružnike Miru i Velju Kovača, roditelje dva tinejdžera. Brankinog i Kojinog sina igra muzička zvezda nove generacije, Mihajlo Veruović Voyage, a ćerku glumica Anita Ognjanović.

anita u klincu

Anita Ognjanović Fotografija: Instagram/@u_klincu

U ovoj seriji će se mladi ljudi boksovati sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom. Upravo zbog mladih, „stori“ na instagramu uvoditi gledaoce u svaku od 30 epizoda.

Mihajlovu i Anitinu baku u seriji igra Svetlana-Ceca Bojković, koja za mlade ima samo reči hvale.

– Igram baku Anku. Dobro su mi napisali novu ulogu, jer su uspeli da pobegnu od stereotipa. Anka je moderna baka, ortak i veoma duhovita. Kada sam čitala scenario, moj utisak je bio da je ovo nešto pitko i jasno s veoma jakom porukom. „U klinču“ je priča o odrastanju i mladim ljudima kroz koju se reflektuje vreme u kome se živi. Mladi traže svoje mesto pod suncem, puna je razumevanja glumica.

 

 

 

Pročitajte i:

Vesti

Glumica trenutno snima treću sezonu serije "Dug moru", a nedavno smo je gledali u ostvarenju Nikole Koja, "Čudne ljubavi".

Vesti

Kako prenose pojedini mediji, u nastavku filma Miloša Avramovića mogao bi da zaigra holivudski glumac. 

Filmovi

Film Nedeljka Kovačića inspirisan je istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata.

Vesti

Nakon filma "Južni vetar", prve sezone istoimene serije i drugog dela filma, uskoro počinje snimanje druge sezone, koje predvodi reditelj Miloš Avramović.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.