Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Vesna Trivalić se nakon 17 godina vraća u Srbiju

Glumica trenutno snima treću sezonu serije „Dug moru“, a nedavno smo je gledali u ostvarenju Nikole Koja, „Čudne ljubavi“.

vesna trivalic
Vesna Trivalić - Čudne ljubavi Fotografija: Firefly promo

Vesna Trivalić trenutno snima treću sezonu serije “Dug moru“ na Rosama u Crnoj Gori. Poznata glumica kaže da se raduje svakom danu snimanja ove serije i otkriva da se posle sedamnaest godina života u Dubaiju, sa porodicom vraća u rodni Beograd, u julu, gde će nastaviti da se bavi glumačkim poslom.

Vesna je za domaće medije otkrila da na setu vlada porodična atmosfera i da se raduje svakom snimajućem danu.

– Mislim da bi gledaoci trebalo da nas posmatraju kao familiju čiji članovi žive daleko jedni od drugih i koja se, od 2018. godine, sreću i okupljaju, da provedu vreme zajedno, kao kolege i kao ljudi. Ono što se tiče posla i scenarija će ostati između nas, da bi vama bilo veće zadovoljstvo i da biste imali iznenađenja dok gledate. Svaki put je drugačije i divna je ekipa. Svake godine se kao novogišnja jelka okitimo novim ljudima. Milica Filipovska i Leon Lučev, reditelji su u trećem delu, a ima i novih glumaca. Dosta likova će otkrivati svoje dugove, koji su dugovi iz prošlosti. Sada će se to nekako i dublje zakuvavati. Naravno, kako već i ide, tako će i u životima likova biti i duhovitosti, da bi publika predahnula, ispričala je Vesna za Blic.

Pročitajte i:

Filmovi

Film Nedeljka Kovačića inspirisan je istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata.

TV

Nova porodična serija "U klinču", nastala po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a u režiji Danila Bećkovića i Nebojše Radosavljevića, sa emitovanjem...

Vesti

"Prvi maj" je angažovani psihološki triler.

TV

Glumica otkriva kako je bilo naći se prvi put u kadru sa Vesnom Trivalić.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.