Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Uskoro serija „Južni vetar 2“: Miloš Biković otkriva detalje nove sezone

Nakon filma „Južni vetar“, prve sezone istoimene serije i drugog dela filma, uskoro počinje snimanje druge sezone, koje predvodi reditelj Miloš Avramović.

Južni vetar
Miloš Biković i Miodrag Radonjić Foto: Nemanja Miščević/ Južni vetar promo

Film „Južni vetar 2: Ubrzanje“ postigao je veliki uspeh, ne samo u Srbiji, nego i u regionu. U Hrvatskoj je proglašen za najgledaniji film, a i u Bugarskoj je ostvario nezapamćen uspeh.

Glavna zvezda ostvarenja Miloša Avramovića, glumac Miloš Biković, otkrio je za domaće medije kada počinje snimanje druge sezone istoimene serije i koje novitete gledaoci mogu da očekuju u nastavku.

Nova sezona nastavlja radnju tamo gde je drugi deo filma stao. Međutim, mi je formiramo tako da i gledaoci iz inostranstva, koji nisu gledali prethodne delove, mogu da je prate, a da ne znaju predistoriju. Imamo učešće holivudskih glumaca, pridružiće nam se Majkl Medsen i Vilijam Boldvin, kaže Biković.

Južni vetar 2

Fotografija: Južni vetar – Ubrzanje/Promo

Osim američkih, u seriji će se pojaviti i ruska glumačka imena, ali Biković još uvek ne može da potvrdi njihovo učešće – sve dok ne budu potpisali ugovor o radnim obavezama.

Glavna junakinja jedne linije priče trebalo bi da bude Ruskinja. Biće i muških, ali glavni su ženski likovi. Serija će biti snimana na engleskom, srpskom i ruskom. Želja nam je bila da uključimo više ženskih likova, da manje imaju trpnu radnju. Žene su danas podjednako angažovane u svim sverama društva kao i muškarci. Čak i kada je reč o podzemlju, gde takođe učestvuju i indukuju neke od važnih događaja. Želimo da „Južni vetar“ prikažemo iz ženskog ugla, ispričao je glumac.

.

Pročitajte i:

Vesti

U Domu omladine u Beogradu, 28. i 29. maja, održava se "Plan B", festival društveno angažovanih filmova.

Vesti

Nagrada "Zlatno jaje" pripala je ruskom "Vedrom nebu" Igora Coja i Andreja Žamoskovnog.

Vesti

Kakva je uloga filmske industrije u postizanju rodne ravnopravnosti?

Vesti

Reditelj ostvarenja, Stefan Arsenijević, otkriva da ga je veliki broj nagrada iznenadio.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.