Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Uskoro prva klapa serije „Nemirni“

U ostvarenju Darka Nikolića glavna uloga poverena je Gordanu Kičiću.

Gordan Kicic
Gordan Kičić Fotografija: Miša Obradović/Instagram

Jedna od najgledanijih serija prošle godine u našoj zemlji bila je „Jedini izlaz“, desetodelni triler nastao posle istoimenog filma Darka Nikolića. Osim što je serija držala publiku prikovanom za ekran i bila neizvesna do samog kraja, ono što je razlikuje od svih jeste i to što se u njoj prvi put (u Srbiji) u glavnoj ulozi pojavljuje jedna žena – Anđelka Prpić kao Ana Kolar.

Anđelka Prpić

Anđelka Prpić Fotografija: Jeini izlaz/Instagram

Darko Nikolić trenutno priprema novu seriju, a kako saznaju Večernje novosti, početak snimanja zakazan je za 12. maj. U pitanju su „Nemirni„, krimi-triler u kome je ponovo u centru pažnje jedna junakinja, a naziv serije odaje psihološko stanje većine likova. U glavnim ulogama su Nikolina Friganović Jelisavac, glumica iz Banjaluke, koja tumači inspektorku Mirnu, koja istražuje ubistvo medicinskog stažiste Mladena Voinovića, čiji su posmrtni ostaci iskopani na beogradskom gradilištu, dok je glavna muška uloga poverena Gordanu Kićiću. Kićić igra Momčila, brata glavnog osumnjičenog za ubistvo (to je žrtvin mentor Vukašin, koji je nestao čim je otkriven leš, a tumači ga Strahinja Blažić).

Anica Dobra

Anica Dobra Fotografija: Serija „Čudne ljubavi“/Promo

Momčilovu i Vukašinovu majku Svetlanu glumiće Anica Dobra, a u ostalim ulogama gledaćemo Borisa Pingovića, Ljubomira Bandovića, Janka Popovića Volarića, Radoslava Milenkovića, Jelenu Stupljanin, Aleksandru Janković, Nebojšu Dugalića, Goricu Popović, Izudina Bajrovića, Dejana Aćimovića, Milana Čučilovića, Vaju Dujović, Denisa Murića, Maju Lukić, Igora Benčinu, Marka Gvera, Marinka Prgu i druge.

Zlatni decko

Strahinja Blažić i Denis Murić Fotografija: Zlatni dečko/Promo

Očekuje nas 12 epizoda, nastalih u produkciji From No Connection i Telekoma Srbija. Snimanje bi trebalo da traje do polovine septembra, a najviše kadrova biće zabeleženo u Beogradu, dok se među lokacijama za snimanje nalaze i Novi Sad, Deliblatska peščara i Avala. Seriju „Nemirni“ gledaćemo tokom 2023. na Superstar TV i još jednom kanalu sa nacionalnom frekvencijom.

Pročitajte i:

Vesti

Nakon filma i serije "Jedini izlaz", Darko Nikolić ponovo u fokus stavlja jake žene.

Vesti

Noćnim kadrovima iz centra Beograda završeno je snimanje filma reditelja Filipa Čolovića, u kojem glavne uloge tumače Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

Vesti

Film Filipa Čolovića je kao i serija "Šetnja s lavom" zasnovan na scenariju glumca Andreja Šepetkovskog, ali će se razlikovati od nje.

TV

Deset epizoda pratiće deset dana u životima junaka


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.