Connect with us

Šta tražite?

Trejleri

U dosluhu sa kultnom serijom „Dosije X“: „Beležnica profesora Miškovića“

Misterije, fantazije i detektivski triler na malim ekranima

Pod rediteljskiom palicom Miroslava Lekića, a prema istoimenom romanu Ratka Dmitrovića, „Beležnica profesora Miškovića“ kroz dvanaest epizoda prati misteriozna dešavanja opisana u maloj, crnoj beležnici koja pokreću čitavu lavinu čudnih događaja koji će dovesti u životnu opasnost jednog mladog novinara, njegovu porodicu i prijatelje.

Naizgled dosadan intervju sa Jelisavetom (Anica Dobra) udovicom etnologa, profesora Miškovića, pretvoriće se u početak živopisnog putovanja u nepoznato za glavnog junaka Boška (Momčilo Otašević), mladog i radoznalog novinara beogradskog lista „Argument“.

Nakon što dobije beležnicu, Boško, rešen da odgonetne njene tajne, kreće putem koji će ga odvesti do ljudi, mesta i situacija o kakvima nije mogao ni da sanja. U lavini čudnih događaja, pokušavajući da otkrije istinu i shvati povezanost prošlosti i sadašnjosti, stvarnosti i iluzije, Boško, njegov prijatelj Milenko (Miloš Samolov) i devojka Jelena (Milena Radulović) dospeće u životnu opasnost i otkriti da je realnost neobičnija od svake fantazije.

Zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima, neočekivanim obrtima i uzbudljivom atmosferom „Beležnica“ uvodi u žanrovski svet misterije, fantazije i detektivskog trilera.

Pročitajte i:

Vesti

U drugoj sezoni "Beležnice profesora Miškovića" glumac tumači silnog vojskovođu.

Vesti

Kakva je uloga filmske industrije u postizanju rodne ravnopravnosti?

Vesti

Planirano je 12 novih epizoda u kojima će se kao glavni junaci pojaviti i istorijske ličnosti poput Tesle, Atile Hunskog i Dušana Popova.

Vesti

Prvi dugometražni igrani film Ivana Bakrača domaću premijeru imao je na Festu.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.