Connect with us

Šta tražite?

Vesti

„Toma“ u Americi: Ovacije za film u Dalasu i Čikagu

Bila je ovo najposećenija premijera jednog domaćeg filma u dijapospori svih vremena.

U predivnoj atmosferi krcate sale Kopernikus centra u Čikagu održana je američka premijera filma “Toma”. Oko dve hiljade gledalaca nagradilo je ovacijama režisera Dragana Bjelogrlića, glumce Milana Marića, Tamaru Dragičević, Petra Benčinu i pevača Davora Jovanovića.

Posle projekcije filma prvo je usledio razgovor sa glumcima, da bi u muzičkom delu programa publika horski pevala najveće hitove legendarnog Tome Zdravkovića. Nastup je završen sada već hit-pesmom „Ponoć“, koju su na sceni u duetu izveli Davor Jovanović i Tamara Dragičević.

Organizatori događaja, Serbian Times i Chicago Events saopštili su da je iste večeri oboren rekord i da je ova premijera „Tome“ bila najposećenija premijera jednog domaćeg filma u dijaspori svih vremena.

Veče uoči premijere u Čikagu, film je pretpremijerno prikazan i pred nešto više od 500 posetilaca u Dalasu. „Toma“ nastavlja svoju američku turneju u Njujorku, Los Anđelesu, Vašingtonu, Majamiju i Pitsburgu.

Pročitajte i:

Filmovi

Dragan Bjelogrlić započeo je snimanje novog filma.

Vesti

Scenarista Đorđe Milosavljević otkrio je da još uvek razrađuje ideje, a da će u nastavku popularnog ostvarenja biti više drame, više akcije, više svega.

TV

Nove epizode počinju da se emituju na kanalu Superstar TV, vikednom od 21 čas.

Vesti

Nagrađivano ostvarenje, sa Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi, 15. aprila kreće sa prikazivanjem u Americi.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.