Connect with us

Šta tražite?

TV

Stiže novih 10 epizoda serije „Mama i tata se igraju rata“

Deset epizoda pratiće deset dana u životima junaka

Posle dva i po meseca snimanja pala je poslednja klapa nastavka serije „Mama i tata se igraju rata“. Deset novih epizoda biće emitovano na programu RTS-a sledeće godine.

Deset epizoda pratiće deset dana u životima junaka. Ekipi koju je okupio scenarista, reditelj, producent i glumac Gordan Kičić, pridružila se i rediteljka Mina Đukić.

„Mislim da ljudima prija ta kombinacija komedije i drame, jer je okolnost dramatična, a komičan kontekst. Onda je to prosto, tretman koji prija ljudima, jer su uglavnom navikli ili na surovi realizam ili na neku komediju koja nema veze sa realnošću“, rekla je rediteljka Mina Đukić.

U novoj sezoni serije radnja se dešava tri godine posle neizvesnog završetka prethodne. Veljko se sa Kamčatke vraća u Beograd, stekao je svetsku slavu kao glumac, Jadranka je dobila prinovu, a velike promene dogodile su se i ostalim likovima u seriji Mama i tata se igraju rata, prenosi RTS.

„Prva sezona je bila specifična po tome što nema nasilja, pucanja, agresije i to je gledanost i pokazala.. Svi smo poverovali u to, jer svaka scena, svaka emocija u toj seriji, svakog se od nas tiče. Svi ti likovi koje smo zavoleli dobijaju nekakvu širinu, nastavke njihovih priča, emocija“ , rekao je glumac Stefan Bundalo.

Scenaristi su imali zadatak da ostvari neispunjene želje šarmantnim junacima serije. Da li su sada zaista ostvareni i srećni videćete naredne godine na Prvom programu RTS-a.

Pročitajte i:

Vesti

Nakon filma i serije "Jedini izlaz", Darko Nikolić ponovo u fokus stavlja jake žene.

Vesti

U ostvarenju Darka Nikolića glavna uloga poverena je Gordanu Kičiću.

Filmovi

Premijera filma „Pucnji u Marseju“ održaće se na godišnjicu ubistva kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića,  u Kombank dvorani. Film prati sudski proces teroristima koji su bili saučesnici...


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.