Connect with us

Šta tražite?

TV

Stiže „Mala supruga“ – još jedna serija po romanu Mir-Jam

Jednu od glavnih uloga u seriji koja će imati sto epizoda tumači talentovana Srna Đenadić.

srna djenadic
Srna Đenadić Fotografija: Instagram/@_despoena_

Neprikosnovena kraljica ljubavnih romana, Milica Jakovljević, poznatija kao Mir-Jam, autorka je najčitanijih dela u Jugoslaviji, između dva svetska rata. Skoro šest decenija posle književnicine smrti, njeni romani ponovo se prodaju u velikim tiražima, a serije snimljene po njima, postaju najgledaniji televizijski program. Samo neke od njih su „Ranjeni orao“, „Greh njene majke“, „Samac u braku“, „Nepobedivo srce“, „Jedne letnje noći„. Možda ste mislili da su sva njena dela ekanizovana, ali, ako je tako, prevarili ste se. Kako saznaju Večernje novosti, uskoro ćemo gledati novu seriju po motivima njene knjige i to sto epizoda.

Iako je broj epizoda veliki, serija po žanru neće biti telenovela, već melodrama, radnja će biti proširena, a neće se mnogo menjati ono što je Mir-Jam napisala. Priče i odnosi junaka „Male supruge“ odvijaće se u kamernoj, intimnoj atmosferi, a porodičnu melodramu moći će da prate svi, od sedam do sedamdeset sedam godina. U središtu „Male supruge“ je Đurđica, naivna i prostodušna mlada žena sa sela, neiskvarenog srca. Ona i njena majka Mara, posle smrti glave porodice, Bore, prodaju firmu i vraćaju se u rodno selo (koje se nalazi u Vojvodini). Kao najimućnija porodica, počinju da žive mirnim, rasterećenim životom, ali Đurđica upoznaje Branka, istaknutog doktora iz grada. Zaplet počinje Đurđicinom udajom za Branka, koji u brak ulazi iz računa, ne prekidajući vezu sa dugogodišnjom ljubavnicom, fatalnom Nadom.

Jednu od glavnih uloga igra Srna Đenadić, mlada glumica koju trenutno gledamo u seriji „Kolo sreće“ u ulozi Jelisavete.

Pročitajte i:

Intervju

Pala je poslednja klapa serije "Kolo sreće", a jedna od glavnih junakinja otkriva šta joj je bilo najzabavnije na snimanju.

TV

Jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, zvezda serije "Kolo sreće", otkriva sa kakvim se glumačkim izazovima susreće i kako provodi vreme kad nije na...

Vesti

Svetska premijera Nebesa u Lokarnu izazvala je niz pozitivnih reakcija kod relevantnih imena u svetu filmske industrije Triptih koji se rasprostire na tri različita...


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.