Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Šta krije idila ravnice: Stiže druga sezona serije „Močvara“

Nove epizode biće emitovane na Superstar TV od 11. marta svakog petka, subote i nedelje od 21h, dok će se na RTS-u prikazivati od 12. marta, subotom i nedeljom od 20 časova.

Posle velikog uspeha prve sezone, uigrana autorska ekipa na čelu sa kreatorima Olegom Novkovićem i Milenom Marković, spremila je još intrigantniji nastavak televizijske serije Močvara. Nove epizode biće premijerno emitovane na Superstar TV od 11. marta svakog petka, subote i nedelje od 21h, dok će se na RTS-u prikazivati od 12. marta, subotom i nedeljom od 20 časova. Kroz novih deset epizoda, koje se stilski i vizuelno naslanjaju na prvu sezonu, publici će biti dočarane drugačije priče u kojima inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola Krsmanović dobija dostojnog naslednika u liku Atile Varge, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Mocvara

Močvara Fotografija: FireFly/Promo

Radnja nove priče Močvare smeštena je u Senti, u naizgled idiličnom vojvođanskom mestu na obali reke, gde samo nekoliko porodica odličuje o životu i smrti. Pored Gorana Bogdana u seriji igraju Robert Ožvar, Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Boda Ninković i drugi.

Mocvara

Močvara Fotografija: FireFly/Promo

Iza ovog originalnog televizijskog formata stoje produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija.

Pročitajte i:

Filmovi

Akciona komedija od 2. juna na redovnom bioskopskom repertoaru.

Filmovi

Novi film Ivana Marinovića okupio je glumačke zvezde Tihanu Lazović, Gorana Bogdana, Nikolu Ristanovskog, Mirjanu Joković i druge.

Vesti

Serija snimljena po Ćosićevim romanima "Grešnik", "Otpadnik" i "Vernik", emitovaće se od 23. aprila, svake subote i nedelje u 20.05, na prvom kanalu.

Vesti

Ostvarenje reditelja Dalibora Matanića ima 6 epizoda, zasnovano je na istinitim događajima i priča o trgovini belim robljem.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.