Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Snima se druga sezona serije „Tajkun“

Scenarista Đorđe Milosavljević otkrio je da još uvek razrađuje ideje, a da će u nastavku popularnog ostvarenja biti više drame, više akcije, više svega.

dragan bjelogrlic
Dragan Bjelogrlić Fotografija: FireFly promo

Đorđe Milosavljević, koji kao scenarista poptisuje neke od najuspešnijih domaćih serija kao što su Čizmaši, Koreni, Švindleri, u intervju za portal Film&TV otkrio je da trenutno radi na idejama za drugu sezonu serije Tajkun.

– To je projekat o kome trenutno razmišljam. Razrađujem ideje za drugu sezonu, ali moglo bi se reći da sam bukvalno na samom početku. Postoje ambicije i želje, i moje i produkcijske, kao i ostalih autora koji su radili na prvoj sezoni. Za sada imamo neku najširu ideju. Razmišljamo o pravcima u kojima bi priča posle finalne 10. epizode aktuelnog ciklusa mogla da krene, jer će se upravo u toj epizodi mnogo toga rešiti. Nastavci uvek moraju da ponude više. Tako ćemo i mi u nastavku Tajkuna ponuditi svega više. I drame, i akcije, i tajkuna. Ne mogu trenutno mnogo da otkrivam, sem da bi se priča širila i u prošlost i u budućnost. A da li će se Dragan Bjelogrlić pojaviti u drugoj sezoni, još je rano da otkrivam, mada je on taj koji sigurno obeležio prvi ciklus i dao ljudsko lice Tajkunu, ispričao je scenarista.

Dragan Bjelorlic Tajkun

Dragan Bjelogrlić Fotografija: FireFly Promo

Tajkun je jedna od najgledanijih serija produkcijske kuće Firefly, a osim Dragana Bjelogrlića, koji se pojavljuje u glavnoj ulozi, okupila je impozantnu glumačku ekipu, koju, između ostalih, čine Tihana Lazović, Anita Mančić, Branislav Trifunović, Hana Selimović. Serija prati dramatičan i turbulentan život moćnog čoveka na vrhuncu karijere u trenutku kada i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo. Dok scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, režija je poverena Miroslavu Terziću.

Pročitajte i:

Filmovi

Dragan Bjelogrlić započeo je snimanje novog filma.

TV

Nakon Tajkuna, Crne svadbe, Bloka 27, Porodice, produkcijska kuća FireFly, koja trenutno radi na seriji Pad, sprema još veća televizijska iznenađenja.

Intervju

Ona je Goca, ona zbog koje je prošle godine plakala cela Srbija. Tomina Goca. Ipak, Sanja Marković je i mnogo više od jedne uloge...

TV

Iako producentska kuća koja bi trebalo da radi seriju još uvek nije izdala zvanično saopštenje, uveliko se priča o izboru glumca za glavnu ulogu.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.