Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Serija „Vreme zla“ na RTS-u

Serija snimljena po Ćosićevim romanima „Grešnik“, „Otpadnik“ i „Vernik“, emitovaće se od 23. aprila, svake subote i nedelje u 20.05, na prvom kanalu.

Vreme zla
Vreme zla Fotografija: Promo

Priča o porodici Katić, započeta u seriji urađenoj po Ćosićevim Korenima, nastavljena je u seriji Vreme zla. Dok se u Korenima radnja dešava na kraju 19. veka, sada porodicu Katić pratimo za vreme II Svetskog rata u Beogradu.

Osim Vukašina Katića (koga je u Korenima tumačio Radovan Vujović, a sada to čini Žarko Laušević) i njegove porodice, pratimo sve one koji su sa njima uvezani. Tu je Bogdan Dragović (tumači ga Goran Bogdan), koji se vraća se iz emigracije i pokušava da, zarad sina Vladimira (Pavle Čemerikić), ponovo uspostavi veze sa Komunističkom partijom iz koje je izbačen kao trockista. Njegova, praktično ostavljena žena Milena (Nada Šargin), stupa u emotivnu vezu sa Petrom Bajevićem (Goran Šušljik), agentom Kominterne i Bogdanovim ratnim drugom.

Goran Suslji

Goran Šušljik kao Petar Bajević Fotografija: Aleksandar Letić/Vreme zla promo

Osim glumaca u vodećim ulogama, tu su i Isidora Simijonović, Pavle Mensur, Sanja Marković, Vesna Čipčić, Irfan Mensur, Jovana Balašević, Nataša Ninković, Voja Brajović i mnogi drugi.

Serija koja je nastala po ideji Gorana Šušljika (i u njegovoj produkciji), emitovaće se od 23. aprila, svake subote i nedelje u 20.05 na prvom kanalu RTS-a.

Pročitajte i:

Filmovi

Akciona komedija od 2. juna na redovnom bioskopskom repertoaru.

Filmovi

Novi film Ivana Marinovića okupio je glumačke zvezde Tihanu Lazović, Gorana Bogdana, Nikolu Ristanovskog, Mirjanu Joković i druge.

Vesti

Goran Šušljik, glumac i producent, otkriva koga ćemo od poznate ekipe videti u novoj ekranizaciji romana Dobrice Ćosića.

Vesti

Ostvarenje reditelja Dalibora Matanića ima 6 epizoda, zasnovano je na istinitim događajima i priča o trgovini belim robljem.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.