Connect with us

Šta tražite?

TV

Serija „Južni vetar 2“ dobija novo pojačanje: Glumac iz „La Casa de Papel“ stiže u Srbiju

Prema nezvaničnim izvorima, u nastavku serije Miloša Avramovića trebalo bi da zaigra zvezda Netflixovog ostvarenja.

Južni vetar 2
Fotografija: Južni vetar - Ubrzanje/Promo

Kao što je posle prvog dela „Južnog vetra“ usledila serija, isto bi trebalo da se dogodi i sa filmom „Južni vetar 2: Ubrzanje“. Prva klapa nastavka serije trebalo bi da padne na leto, a već se uveliko priča o tome koja će se velika imena pridružiti glumačkoj ekipi koju predvode Miloš Biković i Miodrag Radonjić. Prema nepoznatom izvoru lista Informer, u ostvarenju Miloša Avramovića trebalo bi da se nađe i Luka Peroš, poznati hrvatski glumac koji godinama živi u Barseloni, a zvezda je poslednje sezone čuvene serije „La Casa de Papel“.

Luka Peros La casa de papel

Luka Peroš kao Jakov Marsej                                                                    Fotografija: Netflix

– Već nekoliko nedelja traju pregovori sa Lukom. Ako sve bude po planu, uskoro će potpisati ugovor i na leto će početi da snima drugu sezonu „Južnog vetra“, otkrio je neimenovani izvor.

Glumac koji je u španskoj seriji tumačio lik Jakova Marseja, u nastavku „Južnog vetra“ trebalo bi da zaigra Maraševog i Baćinog partnera iz inostranstva.

– Njegova uloga bi trebalo da bude upečatljiva, a kako su i filmovi i serija „Južni vetar“ veoma gledani u Hrvatskoj, Peroš vrlo dobro zna o kakvom projektu je reč. S velikim oduševljenjem je pristao na pregovore i nada se da će moći da se pridruži ekipi, piše srpski list.

 

Pročitajte i:

Vesti

Glas glavnom junaku u serijalu od 18 petominutnih epizoda, koji je kreiran u Srbiji, pozajmljuje Džoni Dep.

Vesti

Kako prenose pojedini mediji, u nastavku filma Miloša Avramovića mogao bi da zaigra holivudski glumac. 

Vesti

Novi dugometražni dokumentarni film Gorana Radovanovića, koji je premijeru imao na Festu, od danas se nalazi na repertoaru bioskopa širom Srbije.

TV

Nova porodična serija "U klinču", nastala po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a u režiji Danila Bećkovića i Nebojše Radosavljevića, sa emitovanjem...


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.