Connect with us

Šta tražite?

Vesti

„Puffins Impossible“ stigao na svetske streaming platforme, a uskoro i na RTS-u

Glas glavnom junaku u serijalu od 18 petominutnih epizoda, koji je kreiran u Srbiji, pozajmljuje Džoni Dep.

dzoni dep
Džoni Dep Fotografija: Nemanja Miščević

Pubila širom sveta u prilici je da pogleda 18 petominutnih epizoda prve sezone animiralnog serijala Puffins Immposible, kreiranog i produciranog u Srbiji. U pitanju je  nastavak popularnog serijala Puffins u kojem takođe glas i karakter glavnom junaku (Džoniju Pafu) pozajmljuje Džoni Dep. Serijal može da se pogleda na svetskim striming platformama Apple Tv, Amazon Prime i Google Play, a uskoro će biti dostupan i u Srbiji, na RTS i Telekom Srbija kanalima.

dzoni dep

Džoni Dep u Srbiji Fotografija: Archangel Digital Studios/Promo

Ova zabavna, vesela i edukativna porodična serija prati avanture jedinstvenih superheroja – pet arktičkih ptica sa supermoćima, baveći se istovremeno univerzalnim temama, kao što su ravnopravnost, tolerancija, očuvanje planete. Jedan od kurioziteta je i to da su stvaraoci iz Srbije u neke elemente scenarija integrisali motive srpskog humora i kulture, što serijalu daje i autentični pečat naših stvaralaca. Pored domaćih scenarista, u kreiranju serijala učestvovali su i brojni lokalni umetnici, među kojima su poznati reditelji, kompozitori i drugi.

Puffins Impossible

Puffins Impossible Fotografija: Iervolino and Lady Bacardi Entertainment

Direktor serijala je Piter Nali, direktor animacije i specijalnih efekata u Iervolino and Lady Bacardi Entertainment, koji je kreirao i serijale Puffins i Arctic Friends nastale iz dugometražnog filma Misija Arktik, koji je publika imala prilike da pogleda 2019. u bioskopima širom Srbije. Serijal Puffins Impossible proizašao je iz međunarodne producentske kompanije Iervolino & Lady Bacardi Entertainment S.p.A. (ILBE), kreiran je u Iervolino Studios (IES) i produciran u Archangel Digital Studios (ADS).

Pročitajte i:

Vesti

Kako prenose pojedini mediji, u nastavku filma Miloša Avramovića mogao bi da zaigra holivudski glumac. 

Vesti

Novi dugometražni dokumentarni film Gorana Radovanovića, koji je premijeru imao na Festu, od danas se nalazi na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Vesti

Novi film Gorana Radovanovića, "Bauk", ispričan je iz vizure devetogodišnjeg dečaka.

Vesti

Početkom aprila, na striming platformama Apple TV, Amazon Prime, Google Play, Chilli TV i Tatatu, prvi put počinje da se prikazuje animirani serijal proizveden...


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.