Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Premijera filma „Ne igraj na Engleze“ 10. maja

Poslednje ostvarenje Marka Živića svečano se prikazuje u MTS dvorani, sa početkom u 20 časova.

Ne igraj na Engleze
Ne igraj na Engleze Fotografija: Eden Rock production

Svečana premijera filma „Ne igraj na Engleze“ reditelja Slobodana Pešića održaće se 10. maja u 20 časova u MTS dvorani (bivšoj Kombank dvorani). Glavne uloge u filmu tumače Ivan Tomić, Daniel Sič i nedavno preminuli Marko Živić. Ostale uloge u filmu snimljenom na osnovu istoimene kultne pozorišne predstave tumače Isidora Građanin, Frano Lasić, Vesna Čipčić, Milorad Kapor, Marija Vicković, Pavle Veselinović, Mariana Aranđelović, Đorđe Kreća i Irena Mišović.

Ne igraj na Engleze

Ne igraj na Engleze Fotografija: Eden Rock production

„Ne igraj na Engleze“ je orginalni, beogradski, mangupski film o trojici drugara, koji stavljaju na kocku svoju ljubav, veru, nadu i prijateljstvo. Iz komedije u parodiju i nazad, film vas vozi kroz drugačiji i neobičniji Beograd.

 „Ne igraj na Engleze“ prati trojicu dugogodišnjih prijatelja Buleta, Piksija i Pauna koje povezuje zajednička strast prema klađenju na rezultate utakmica engleske fudbalske lige. Tokom samo jednog poluvremena, prelazeći iz komedije u dramu i nazad, neizvesnost rezultata će izbaciti nenadano na površinu sav „prljav veš“ njihovog odnosa.

 

 

 

Pročitajte i:

Filmovi

Ostvarenje Slobodana Pešića, "Ne igraj na Engleze", u bioskopima od 12. maja.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.