Connect with us

Šta tražite?

Trejleri

Pogledajte novi trejler za film Raše Andrića – Leto kada sam naučila da letim!

Smešten na predivno ostrvo Hvar, novi film reditelja kultnih ostvarenja „Munje“ i „Kad porastem biću Kengur“, govori o dogodovštinama tinejdžerke Sofije, prvim zaljubljivanjima i morskim ljubavima.

Premijera dugoočekivanog ostvarenja Raše Andrića, „Leto kada sam naučila da letim„, najavljena je za 16. februar u Komank dvorani, nakon čega će se film naći u na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije. Ova duhovita i emotivna priča smeštena je na najsunčanijem mestu Jadrana, u središte ostrva Hvar – gradove Stari Grad i Jelsu, i prati morske avanture tinejdžerke Sofije,  koju igra Klara Hrvanović. U glavnim ulogama pojavljuju se i Olga Odanović i Žarko Laušević, kao i splitska glumica Snježana Sinovčić, a glumačku podelu upotpunjuje grupa talentovanih tinejdžera iz Splita i Beograda.

Pogledajte novi trejler za ostvarenje Raše Andrića.

 

 

 

Pročitajte i:

Video

Kultni film domaće kinematografije Munje uskoro bi trebalo da dobije svoj nastavak, ali i TV seriju.

Video

Radivoje-Raša Andrić ispričao je kako je završeno snimanje filma Leto kada sam naučila da letim i kako je pandemija uticala na samo snimanje.

Vesti

Ostvarenje Radivoja-Raše Andrića oduševilo je publiku i kritičare na Međunarodnom filmskom festivalu dečjeg i omladinskog filma BUFF u Malmeu, a reditelj, za Prvu klapu,...

Intervju

Reditelj najcitiranijih filmova u domaćoj kinematografiji, opisuje snimanje filma "Leto kad sam naučila da letim" na Hvaru i saradnju sa Žarkom Lauševićem, otkriva da...


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.