Connect with us

Šta tražite?

Trejleri

Počinje emitovanje nove tinejdž-misteri hit serije: „Blok 27“ otkriva tajne Novog Beograda

Prva epizoda serije „Blok 27“ večeras u 21 čas na kanalu Superstar TV, a već sutra biće emitovan i nastavak.

Nesvakidašnja i dinamična priča vodi nas kroz tajne koje krije najveća beogradska opština – počev od njene izgradnje, pa sve do više decenijskih tajni koje se kriju unutar betonskih blokova. Zaplet ove uzbudljive priče počinje kada Milica, odvažna četrnaestogodišnjakinja reši da pronađe svog brata blizanca, koji je bez objašnjenja nestao. Srećom po Milicu, tu su njeni prijatelji i vršnjaci, Darko i Bogdan, koji su spremni da joj pomognu u opasnoj avanturi u koju se upustila. Njih troje će se udužiti kako bi otkrili najveću misteriju Novog Beograda – zašto ne postoji blok 27?

Blok 27

Blok 27 Fotografija: Dunja Dopsaj/Firefly Promo

Kroz šest epizoda publika će biti u prilici da prati priču o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici – Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović. Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, dok scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.

Blok 27

Blok 27 Fotografija: Dunja Dopsaj/Firefly Promo

Ostale uloge u TV seriji Blok 27, koja je zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, poverene su Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i mnogim drugima.

 

 

Pročitajte i:

Vesti

Nagrađivani film sada je osvojio nagrade na festivalima u Americi i na Kipru.

Vesti

"Kelti" će se uskoro naći u glavnim takmičarskim programima festivala u Klivlendu i Nikoziji.

TV

Momir Milošević, koji je zajedno sa Milicom Tomović režirao "Blok 27", otkriva i po čemu se to njegova serija razlikuje od "Stranger Things" i...

Vesti

Nove epizode biće emitovane na Superstar TV od 11. marta svakog petka, subote i nedelje od 21h, dok će se na RTS-u prikazivati od...


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.