Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Počelo snimanje serije „Nemirni“

Nakon filma i serije „Jedini izlaz“, Darko Nikolić ponovo u fokus stavlja jake žene.

nemirni prva klapa
Serija "Nemirni" Fotogrfija: Instagram/@annoyingmoose

Darko Nikolić, reditelj filma i serije „Jedini izlaz“, 12. maja započeo je snimanje novog projekta. U pitanju je serija „Nemirni“, za koju je scenario, po romanu Marka Popovića (Jedan pogrešan korak), napisala Danica Nikolić.

Glavne uloge poverene su Nikolini Friganović i Gordanu Kičiću, a serija nastaje u produkciji Telekoma i filmske kuće From No Connection.

U12 epizoda serija „Nemirni“, komplikovana kriminalistička priča, u centar zbivanja postavlja jake žene koje, pored Nikoline, tumače Vaja Dujović, Anica Dobra, Gorica Popović, Aleksandra Janković, Ana Mandić, Jelena Stupljanin, Vanja Ejdus, Milena Predić. Uz Gordana Kičića, muški deo ekipe čine Dejan Aćimović, Milan Čučilović, Boris Pingović, Strahinja Blažić, Rale Milenković, Ljuba Bandović, Nebojša Dugalić, Ivan Đorđević Džudi, Izudin Bajrović i drugi.

Nikolina Friganović je inspektorka Mirna koja razotkriva spregu države, službe i kriminala. Gordan Kičić je Momčilo Banović, čovek koji pokušava da dokaže da njegov brat nije kriv za ubistvo za koje svi tvrde da je počinio. Ono što je na površini dobija potpuno drugačiji izgled kada se izmakne jedna, neprimetna kockica, što sve aktere ove priče ostavlja nemirnim.

Snimanje će trajati do avgusta, a serija na male ekrane stiže početkom 2023.

 

Pročitajte i:

Vesti

U ostvarenju Darka Nikolića glavna uloga poverena je Gordanu Kičiću.

Vesti

Noćnim kadrovima iz centra Beograda završeno je snimanje filma reditelja Filipa Čolovića, u kojem glavne uloge tumače Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

Vesti

Film Filipa Čolovića je kao i serija "Šetnja s lavom" zasnovan na scenariju glumca Andreja Šepetkovskog, ali će se razlikovati od nje.

TV

Deset epizoda pratiće deset dana u životima junaka


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.