Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Počelo snimanje filma „Ala je lep ovaj svet“

Film Filipa Čolovića je kao i serija „Šetnja s lavom“ zasnovan na scenariju glumca Andreja Šepetkovskog, ali će se razlikovati od nje.

andjelka prpic andrija kuzmanovic
Fotografija: Nemanja Miščević

Snimanje serije „Šetnja s lavom“, zasnovane na scenariju glumca Andreja Šepetkovskog, a u kojoj glavne uloge tumače glumci Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović, privedeno je kraju. Sada je došlo na red i snimanje filma po istom scenariju, „Ala je lep ovaj svet„, a koji će se, prema rečima reditelja Filipa Čolovića, razlokovati od televizijskog programa.

anđelka prpic

Serija Šetnja s lavom Fotografija: Nemanja Mišević

Serija, kao zajednički projekat produkcijske kuće Blue Butterfly i Telekoma Srbija, predstavlja jednu duhovitu i vedru priču, ali je s druge i savremena drama, koja oslikava naše društvo kroz prizmu različitih životnih situacija u kojima se nalaze likovi. Film će se od serije razlikovati mnogo, ponajviše zahvaljujući liku Nikole Pejakovića, koji se u seriji pojavljuje samo u jednoj sceni, dok je u filmu stožer i gura ga u komičnu stranu, otkrio je reditelj.

Setnja s lavom

Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović Fotografija: Nemanja Miščević

Nikola Pejaković tumači propalog anđela koji ima zadatak da spaja ljude, ali mu ne polazi za rukom zbog toga što spaja nespojivo. Veruje da u svima klija ljubav, ali njegovi slučajni uzorci nikako da uspeju. U jednom trenutku poželi da spoji dvoje glavnih junaka koji nemaju mnogo zajedničkih stvari. U pitanju su Bata, smotani intelektualac koji postaje postaje glavni mangup i Una, brzopleta i površna selebriti voditeljka počinje da traga za smislom života. Šepetkovski je policijski inspektor koji se pretvara u istaknutog poznavaoca filmske umetnosti, a u ostalim ulogama su Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Ajndrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i drugi.

 

 

Pročitajte i:

Vesti

Nakon filma i serije "Jedini izlaz", Darko Nikolić ponovo u fokus stavlja jake žene.

Vesti

U ostvarenju Darka Nikolića glavna uloga poverena je Gordanu Kičiću.

Vesti

Noćnim kadrovima iz centra Beograda završeno je snimanje filma reditelja Filipa Čolovića, u kojem glavne uloge tumače Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

Filmovi

Debitantski film Ognjena Jankovića, već je zabeležio ogroman uspeh.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.