Connect with us

Šta tražite?

Trejleri

Objavljen trejler za film „Južni vetar 2: Ubrzanje“

U spektakularnom trejleru za „Ubrzanje“ publika može da vidi produkcijski izuzetne i neverovatne scene, ali i okvirni zaplet novog filma.

U spektakularnom trejleru za „Ubrzanje“ publika može da vidi produkcijski izuzetne i neverovatne scene, ali i okvirni zaplet koji će publiku držati u neizvesnosti do poslednjeg kadra.

Gledana krimi serija „Južni vetar“ tokom pandemije, kao nastavak filma, iz 10 epizoda je pružila produžetak avantura junaka Maraša, Baće, Cara i drugih likova, ali se auditorijum i oprostio od nekih karaktera, kao što je bio korumpirani policajac Stupar (Miloš Timotijević).

I na filmu glumačku ekipu predvodi Miloš Biković, a uz njega su Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović i Aleksandar Berček, svi preživeli junaci, dok će se pridružiti i glumac u usponu Luka Grbić, koji tumači lik brata Petra Maraša.

Grbić se prvi put pojavio na filmu upravo u originalnom „Južnom vetru“ gde je ulogu Goluba odigrao Nebojša Glogovac kao svoju poslednju ulogu, a tada je rolu Cara tumačio Dragan Bjelogrlić, koga je u seriji dalje zamenio Miki Manojlović kao isti lik.

Luka Grbić je onda izostao iz serije „Južni vetar“, odnosno pojavio se samo u jednoj kratkoj sceni, a sada u nastavku filma ima veliki prostor.

U filmu igra i mlada britanska zvezda Anastasi Everal, a prisutni su i glumci iz Bugarske – Marijan Valev i Zahari Baharov.

Pročitajte i:

Vesti

Glas glavnom junaku u serijalu od 18 petominutnih epizoda, koji je kreiran u Srbiji, pozajmljuje Džoni Dep.

Vesti

Kako prenose pojedini mediji, u nastavku filma Miloša Avramovića mogao bi da zaigra holivudski glumac. 

Vesti

Novi dugometražni dokumentarni film Gorana Radovanovića, koji je premijeru imao na Festu, od danas se nalazi na repertoaru bioskopa širom Srbije.

TV

Nova porodična serija "U klinču", nastala po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a u režiji Danila Bećkovića i Nebojše Radosavljevića, sa emitovanjem...


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.