Connect with us

Šta tražite?

TV

Nova tinejdž misterija: Gde je „Blok 27“?

Na televizijske kanale stiže potpuno osveženje – domaća young adult misteri- horor serija!

Blok 27
Fotografija: Dunja Dopsaj

Tinejdž misteri – horor serija „Blok 27“ uvući će vas u novi,  dosad neistraženi, tajni svet u pokušaju da pronađe odgovor na pitanje: zašto ne postoji Blok 27. Publiku očekuje šest epizoda o Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače naturščici – Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović. Zaplet uzbudljive priče počinje nestankom četrnaestogodišnjeg Rastka u blokovima Novog Beograda, kad njegova sestra bliznakinja odlučuje da sama pronađe brata, koji je nestao u bloku koji zapravo ne postoji.

Nova domaća serija Blok 27

Sestra u potrazi za bratom – Blok 27                                             Fotografija: Dunja Dopsaj

Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, a scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić. Ostale uloge u TV seriji „Blok 27“ igraju Ivana Mladenović, Aleksandar Gligorić, Dušan Milošević, Strahinja Kostić, Katarina Marković, Milovan Filipović, Tatjana Kecman i drugi.

Blok 27

Osveženje na malim ekranima – Blok 27                                        Fotografija: Dunja Dopsaj

Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće FireFly i Telekoma Srbije, premijerno će biti emitovan vikendom u 21. časod 19. februara na kanalu Superstar TV.

Pročitajte i:

Vesti

Nagrađivani film sada je osvojio nagrade na festivalima u Americi i na Kipru.

Vesti

"Kelti" će se uskoro naći u glavnim takmičarskim programima festivala u Klivlendu i Nikoziji.

TV

Momir Milošević, koji je zajedno sa Milicom Tomović režirao "Blok 27", otkriva i po čemu se to njegova serija razlikuje od "Stranger Things" i...

TV

Nakon Tajkuna, Crne svadbe, Bloka 27, Porodice, produkcijska kuća FireFly, koja trenutno radi na seriji Pad, sprema još veća televizijska iznenađenja.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.