Connect with us

Šta tražite?

TV

Miloš Biković u novoj seriji: Uloga u kakvoj ga dosad niste videli!

Pogledajte trejler za seriju The Chics (The Телки), koja nosi oznaku 18+ jer obiluje eksplicitnim scenama, ali i elementima trilera osvete, žurkama iz noćnih moskovskih klubova i prelepim ženama.

Serija „The Телки“, koja kreće sa emitovanjem u Rusiji 24. februara, a u kojoj naš glumac Miloš Biković igra vodeću ulogu, zasnovana je na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva. Glavni junak je Moskovljanin Andrej Mirkin, predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa. U eri instant mesindžera, elektronskih cigareta i društvenih mreža, on vodi agenciju za odnose sa javnošću, a uspeh i ugodan život duguje ženama.

Biković The Telki

The Telki (The Chics)                                       Fotografija: kino-teatr.ru/more.tv/The Телки

Radnja je smeštena u boemskim enterijerima moskovskih noćnih klubova, šik restoranima, kancelarijama i spavaćim sobama, u kojima Mirkin, harizmatični cinik, traga za uspehom i zadovoljstvom, ne razmišljajući o tome koliko je života upropastio na svom putu. U jednom trenutku, sve(t) oko njega počinje da se ruši i život mu se pretvara u pakao, jer na teži način mora da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

The Telki Biković

The Telki (The Chics)                                        Fotografija: kino-teatr.ru/more.tv/The Телки

U saopšenju za javnost stoji da je reč o ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenja „Iščezla“, a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim scenama. Pored Bikovića, u seriji glume Paulina Anrejeva, Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova, a režiju potpisuje Marija Agranovič.

Pogledajte trejler.

Pročitajte i:

Vesti

Glas glavnom junaku u serijalu od 18 petominutnih epizoda, koji je kreiran u Srbiji, pozajmljuje Džoni Dep.

Vesti

Kako prenose pojedini mediji, u nastavku filma Miloša Avramovića mogao bi da zaigra holivudski glumac. 

Vesti

Novi dugometražni dokumentarni film Gorana Radovanovića, koji je premijeru imao na Festu, od danas se nalazi na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Vesti

Novi film Gorana Radovanovića, "Bauk", ispričan je iz vizure devetogodišnjeg dečaka.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.