Connect with us

Šta tražite?

Svet

Kevin Spejsi u Hrvatskoj pregovara o ulozi Franja Tuđmana

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi sleteo je poslednjeg dana 2021. godine u Zagreb gde je došao u posetu poznatom reditelju Jakovu Sedlaru.

Kako pišu hrvatski mediji, reditelj priprema snimanje filma o prvom hrvatskom predsedniku dr. Franji Tuđmanu, a Spejsi bi trebalo da glumi u njemu.

Navodno, Spejsi bi trebao da tumači baš lik predsednika Tuđmana.

Sedlar je pre nekoliko dana potvrdio da su pregovori sa poznatim glumcem u toku. Tako je 29. decembra otišao u Pariz gde su započeli pregovore, a juče je Spejsi stigao u Zagreb gde bi trebalo da ostane neko vreme. Međutim, još uvek nijezvanično potvrđeno da su Sedlar i Spejsi postigli dogovor oko snimanja filma.

Svi detalji još se čuvaju u tajnosti, a i sam reditelj Sedlar ne želi previše da govorio projektu.

„Idemo polako, pregovaramo i to je sve“, rekao je Sedlar za Jutarnji list.

Poznato je da on već godinama govori kako mu je želja da snimi film o liku i delu Franje Tuđmana, s obzirom na to da u Hrvatskoj nije snimljen nijedan igrani film koji bi na taj način opisao prvog hrvatskog predsednika.

Spejsija smo prethodnih godina gledali u ulozi Franka Andervuda, u seriji „House of cards“, političara koji ne zazire ni od čega kako bi napredovao u američkoj politici.

Međutim, njegovo prisustvo u seriji je naglo prekinuto zbog skandala vezanih za seksualno zlostavljalje mlađih muškaraca.

Pročitajte i:


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.