Connect with us

Šta tražite?

TV

HBO Max od 8. marta u Srbiji: Gledajte Warner Bros. bioskopske hitove samo 45 dana nakon premijere

Potpuno novo striming iskustvo prvi put će na jednom mestu objediniti omiljene naslove iz Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije.

HBO Max
Fotografija: HBO Max Promo

HBO Max, premijum striming platforma kompanije WarnerMedia, postaje dostupan u Srbiji 8. marta 2022. godine, kada će zameniti postojeću HBO GO platformu. HBO Max nudi  visokokvalitetnu zabavu voljenih brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi. Zahvaljujući HBO Max platformi moći ćete da gledate neke od najsvežijih bioskopskih ostvarenja samo 45 dana nakon njihove premijere. Među najpopularnijim bioskopskim hitovima, koji će biti dostupni na HBO Max, trenutno su „Matriks: Uskrsnuća„, „Dina“ i „Kralj Ričard: Prednost u igri„.

King Richard

„Kralj Ričard: Prednost u igri“                            Fotografija: Warnermedia/HBO Max Promo

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su „Stanica jedanaest“, „Mirotvorac“, druga sezona serije „Vučje vaspitanje“ i „Seksualni život studentkinja„. Među evropskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su „Sve ostalo“, „Kamikaza“, „Požuda“, „Ruks“, „Otapanje“, „Doušnik“ i „Garsija!„. Najavljeni su i rijaliti formati “ Ejmi“, „Potraga za čarobnim Majkom“, „Ostrvo ženskaroša“ i „Selena + kuvari„. Sadržaji za decu uključivaće naslove kao što su „Mali Titani Napred!“, „Gambolov čudesni svet„, „Avanture šašave družine“.

HBO Max će biti dostupan na vodećim uređajima i platformama, uključujući odabrane smart televizore (Samsung, LG i Android TV™), uređaje za striming (Apple TV 4K i Google Chromecast™), konzole za igranje (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobilne telefone i tablete (iPhone, iPad, iPod Touch i Android™), kao i na stranici http://www.hbomax.com/. HBO Max će takođe biti dostupan kod odabranih operatera. Korisnici će moći da vrše uplate putem većih provajdera (VISA, Mastercard i PayPal) i kupovinom u aplikaciji (Apple App Store, Google Play Store i Samsung Checkout).

Matrix Resurrections

„Matrix Resurrections“                                       Fotografija: Warnermedia/HBO Max Promo

HBO Max nudi unapređeno iskustvo gledanja, uključujući mogućnost personalizacije do pet profila, gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeno, registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost određenih naslova u 4K. HBO Max je trenutno dostupan na 46 teritorija širom Severne i Latinske Amerike i Evrope, a ta brojka će porasti na 61 lansiranjem HBO Max-a u dodatnih 15 zemalja osmog marta. HBO Max se širi na globalnom nivou kao deo plana lansiranja u fazama, a kasnije tokom ove godine će postati dostupan u šest novih evropskih zemalja, uključujući Grčku i Tursku.

Dune

„Dina“                                                                Fotografija: Warnermedia/HBO Max Promo

Dok je pretplata za HBO GO iznosila 5,99 €, a cena HBO Max pretplate iznosiće 6,99 € mesečno. Međutim, u znak obeležavanja dolaska HBO Max-a, HBO GO korisnici sa aktivnom direktnom pretplatom biće automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 € mesečno. Ova promotivna ponuda će omogućiti korisnicima 33 odsto popusta na mesečnu cenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate pre 31. marta će takođe moći da iskoriste ovu ponudu sa sniženom mesečnom cenom pretplate. Nakon 31. marta, pored mesečne pretplate biće dostupna i nova godišnja pretplata po ceni od 54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 meseci pristupa usluzi po ceni osam meseci. Kako biste se prijavili za instant pristup na dan lansiranja usluge, posetite http://www.hbomax.com .

 

 

 

 

Pročitajte i:

Vesti

U Domu omladine u Beogradu, 28. i 29. maja, održava se "Plan B", festival društveno angažovanih filmova.

Vesti

Nagrada "Zlatno jaje" pripala je ruskom "Vedrom nebu" Igora Coja i Andreja Žamoskovnog.

Vesti

Kakva je uloga filmske industrije u postizanju rodne ravnopravnosti?

Vesti

Reditelj ostvarenja, Stefan Arsenijević, otkriva da ga je veliki broj nagrada iznenadio.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.