Connect with us

Šta tražite?

Filmovi

Film „Sluga“ Miloša Bikovića dobija kineski rimejk

Ovo je najgledanije bioskopsko ostvarenje u Rusiji ikad, a prošle godine je kompanija Sony Pictures International otkupila prava za snimanje filma na engleskom jeziku.

Miloš Biković
Fotografija: Film Sluga/Promo

Film „Sluga“, najgledaniji film u Rusiji svih vremena, u kome glavnu ulogu tumači srpski glumac Miloš Biković, dobija svoj rimejk u Kini. Lepe vesti podelio je Biković na svom instagram storiju, kao i producentska kuća „Yellow, Black and White“, koja stoji iza ovog ostvarenja.

Miloš Biković

Fotografija: Film Sluga/Promo

Prošle godine je objavljena vest o tome da je kompanija Sony Pictures International Productions otkupila prava za rimejk na engleskom jeziku, kada je najavljeno da će film dobiti sedam novih adaptacija, između ostalog i u u Meksiku, Indiji, Južnoj Koerji, Japanu i Španiji.  Za francusko tržište ga je preuzela SND Films kompanija, a za poljsko Monolith Films. Premijerno prikazan 2019. godine, film Klima Šipenka zaradio je skoro 42 miliona dolara u ruskim bioskopima, a prikazivan je i širom sveta.

– Od trenutka kada smo pogledali „Slugu“, znali smo da je poseban, izjavila je Lejn Klajn, šef ogranka za međunarodnu saradnju kompanije Sony Pictures International Productions.

Miloš Biković

Fotografija: Film Sluga/Promo

Filmom je oduševljen i Rami Džimenet iz kompanije SND Films.

Mnogo nam se dopao „Sluga“ koji je, u stvari, zabavna mešavina „Trumanovog šoua“ i klasične francuske komedije „Posetioci“. Jedva čekamo da u ovu ‘divnu priču’ dodamo malo francuskog šmeka.

Biković u ovom filmu, koji je veliki uspeh ostvario i u domaćim bioskopima, igra lik Griše, raskalašnog mladog momka, ušuškanog u lagodnom životu, što nervira njegovog oca koji reši da preduzme radikalne mere i nauči ga pameti. Otac iscenira saobraćanu nesreću iz koje se njegov sin budi u prošlosti okružen seljacima, koji ne znaju ništa o njegovim „magičnim skalamerijama“ kao što je mobilni telefon.

 

 

Pročitajte i:

Vesti

Glas glavnom junaku u serijalu od 18 petominutnih epizoda, koji je kreiran u Srbiji, pozajmljuje Džoni Dep.

Vesti

Kako prenose pojedini mediji, u nastavku filma Miloša Avramovića mogao bi da zaigra holivudski glumac. 

Vesti

Novi dugometražni dokumentarni film Gorana Radovanovića, koji je premijeru imao na Festu, od danas se nalazi na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Intervju

Pala je poslednja klapa serije "Kolo sreće", a jedna od glavnih junakinja otkriva šta joj je bilo najzabavnije na snimanju.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.