Connect with us

Šta tražite?

Filmovi

Film „Divljaci“ uskoro u bioskopima

Akciona komedija od 2. juna na redovnom bioskopskom repertoaru.

film divljaci
Divljaci Fotografija: Alka Film

Film Darija Lonjka, „Divljaci“, premijerno će biti prikazan 1. juna u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, a od 2. juna stiže na redovne bioskopske repertoare.

Radnja ove akcione komedije smeštena je u leto 2018. godine. Aktuelno je Svetsko prvenstvo u fudbalu – u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte „ludilo“, koje je ponelo i glavne junake. Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje. Planirana mala pljačka nije prošla ispod radara i usput im se događa „gomila“ nepredviđenih stvari.

divljaci

Divljaci Fotografija: Alka film

Osim Branka Jankovića, Alena Liverića i Borka Perića igraju i Dejan Aćimović (Montevideo, Bog te video, Montevideo, vidimo se, Južni vetar),  Slavko Sobin (Crno-bijeli svijet) i drugi.

Scenario potpisuju Velimir Grgić, Ivo Balenović i reditelj filma reditelj filma Dario Lonjak, a producent je Jozo Patljak (Alka Film).

Pročitajte i:

Filmovi

Novi film Ivana Marinovića okupio je glumačke zvezde Tihanu Lazović, Gorana Bogdana, Nikolu Ristanovskog, Mirjanu Joković i druge.

Vesti

Serija snimljena po Ćosićevim romanima "Grešnik", "Otpadnik" i "Vernik", emitovaće se od 23. aprila, svake subote i nedelje u 20.05, na prvom kanalu.

Vesti

Ostvarenje reditelja Dalibora Matanića ima 6 epizoda, zasnovano je na istinitim događajima i priča o trgovini belim robljem.

Vesti

Nagrađivano ostvarenje, sa Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi, 15. aprila kreće sa prikazivanjem u Americi.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.