Connect with us

Šta tražite?

Trejleri

Trejler filma Anđelke Prpić „Jedini izlaz“

Požar koji je izbio u beogradskom nocnom klubu „JEDINI IZLAZ“ odneo je 12 žrtava.

Šest godina kasnije, ispostavlja se da su neki od navodno nastradalih, zapravo živi. ANA KOLAR je udovica, koja živi sama sa jedanaestogodišnjim sinom i radi u advokatstkoj kancelariji. U požaru u klubu „JEDINI IZLAZ“ izgubila je muža. Od tada ima problem da prevazide ono što se dogodilo. Nije upoznala novog muškarca, živi povuceno, bori se depresijom i napadima panike.

Ana redovno odlazi kod psihijatra i pije lekove, ali njeno stanje se ne menja. Sve dok ne naide na video klip na kome ugleda muškarca koji neverovatno lici na njenog pokojnog muža. Kada dobije i upozoravujuci imejl, Ana poveruje da joj je muž zaista živ. Potraga za njim uvešce Anu u zamršen krug nasilja, laži i ucena i naterati je da ucini nešto od cega je godinama bežala- da zakoraci duboko u tajne iz prošlosti i suoci se sa istinom o svom mužu, ali i o sebi.

Pročitajte i:

Vesti

Nakon filma i serije "Jedini izlaz", Darko Nikolić ponovo u fokus stavlja jake žene.

Vesti

U ostvarenju Darka Nikolića glavna uloga poverena je Gordanu Kičiću.

Vesti

Noćnim kadrovima iz centra Beograda završeno je snimanje filma reditelja Filipa Čolovića, u kojem glavne uloge tumače Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

Vesti

Film Filipa Čolovića je kao i serija "Šetnja s lavom" zasnovan na scenariju glumca Andreja Šepetkovskog, ali će se razlikovati od nje.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.