Connect with us

Šta tražite?

Vesti

Džoni Dep u trećem delu filma „Južni vetar“

Kako prenose pojedini mediji, u nastavku filma Miloša Avramovića mogao bi da zaigra holivudski glumac. 

Džoni Dep
Džoni Dep Fotografija: Nemanja Miščević

Džoni Dep mogao bi sledeće godine da se priključi ekipi akcionog trilera „Južni vetar“. Pregovori oko Depovog angažmana počeli su u oktobru prošle godine, tokom glumčevog boravka u Beogradu, otkrio je neimenovani izvor za list Informer.

– Džoni se upoznao sa glumcima i rediteljem kada je u oktobru prošle godine u Srbiji promovisao animirani film ‘Pafini’ koji je napravljen u našoj zemlji. Tada su mu Biković i Avramović rekli kako bi voleli da ga vide u nastavku ‘Južnog vetra’. Dep im je odgovorio da je veoma zainteresovan, ali da prvo mora da proveri kada ima slobodne termine za snimanje.

Južni vetar

Miloš Biković i Miodrag Radonjić Foto: Nemanja Miščević/ Južni vetar promo

Izvor kaže da je Dep još jednom, zvanično, kontaktiran za ulogu u filmu Miloša Avramovića.

Dep je preko telefona potvrdio angažman, a ostalo je da sve bace na papir i potpišu. Očekuju da uskoro sve bude zvanično. Džoniju je namenjena uloga narko dilera koji ima razrađene poslove po celom svetu, pa će se tako povezati i sa Marašem i Baćom.

Foto: YouTube

A Miloš Biković, koji igra Petra Maraša, glavnog junaka u filmu i seriji „Južni vetar“, nikad nije krio da bi voleo da deli kadar sa slavnim glumcem.

Dep je sjajan tip, maštovit i ima divne uloge. Voleo bih da ga vidim u nastavku ‘Južnog vetra’, može da bira ulogu. Svaku osim Petra Maraša. Baš bih voleo da igram sa njim. Kasting je otvoren, pa ako ga Dep prođe, biće primljen, izjavio je Biković.

 

 

Pročitajte i:

Vesti

Glas glavnom junaku u serijalu od 18 petominutnih epizoda, koji je kreiran u Srbiji, pozajmljuje Džoni Dep.

Vesti

Novi dugometražni dokumentarni film Gorana Radovanovića, koji je premijeru imao na Festu, od danas se nalazi na repertoaru bioskopa širom Srbije.

TV

Nova porodična serija "U klinču", nastala po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a u režiji Danila Bećkovića i Nebojše Radosavljevića, sa emitovanjem...

Vesti

Novi film Gorana Radovanovića, "Bauk", ispričan je iz vizure devetogodišnjeg dečaka.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.