Connect with us

Šta tražite?

TV

Danica Ćurčić, zvezda Netflixove serije prvi put u srpskom filmu

Foto: Izvor

Danica Ćurčić, danska pozorišna, filmska i televizijska glumica srpskog porekla, tumači glavnu ulogu u seriji “Čovek od kestena” koja se trenutno nalazi na petom mestu najgledanijih serija na Netflix-u u Srbiji.

Radnja serije počinje prikazom jezivog ubistva žene u parku. Na mestu zločina pronađena je mala figura od kestena, a zadatak da reši ubistva pripao je Naji Tulin, detektivki koju igra Danica Ćurčić.

Ćurčin, stalni član ansambla Kraljevskog pozorišta, višestruko je nagrađivana glumica, koja je ostvarila više zapaženih uloga u značajnim danskim filmovima. A nedavno je učestvovala i na jednom domaćem projektu.

Reč je o filmu „Mrak“ Dušana Milića, čije snimanje je počelo krajem maja 2019. godine. Reč je o psihološkom trileru inspirisanom istinitom pričom o porodici koja posle ratova 90-ih godina ostaje u svom domu na Kosovu i Metohiji. Danica će deliti kadar sa glumcima poput Slavka Štimca i Nikole Rakočevića.

Pročitajte i:

Vesti

Ostvarenje Dušana Milića počinje sa prikazivanjem u 16 bioskopa u Italiji.

Vesti

Danska zvezda srpskog porekla, glumica Danica Ćurčić, koja u filmu igra jednu od glavnih uloga, dobila je plaketu Jugoslovenske kinoteke.

Filmovi

Dugoočekivano ostvarenje Dušana Milića, koje je osvojilo nagradu publike na nedavno održanom Filmskom festivalu u Trstu, prikazuje se 26. februara u okviru glavnog takmičarskog...

TV

Potpuno novo striming iskustvo prvi put će na jednom mestu objediniti omiljene naslove iz Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije.


Projekat finansiran iz budžeta Republike Srbije - Ministarstva kulture i informisanja

Copyright © 2021 - 2022. Prva klapa. Sva prava zadržana.